Ohm

Er resoneert iets in mij…… een onderbuik gevoel waar ik niet aan voorbij kan gaan…..en het heeft te maken met mijn weekend plannen!!
Ik heb me opgegeven voor een dagcursus Ohmpunctuur. en dat gaat over het resoneren met de Ohm trilling, de resonantie met Ohm dus.
Ik voel de aanrollende energy van een soort van storm, een vloedgolf…..
Dus ga ik zaterdagochtend al om 7 uur op pad zodat ik op tijd ben voor de dagcursus.
Ik kijk naar de dag energy van de Tzolkin en lees:
RODE SLANG
Beleef vandaag je passie. Doe eens iets anders, anders dan dat wat je gewoonlijk aan het doen bent. Gewoontes en routines doen je levensenergie afnemen. Doorbreek bewust je eigen routines. Luister naar je lichaam en vertrouw op zijn wijsheid. Maak je waarneming vlijmscherp, door heel bewust je zintuigen te gebruiken. Hierdoor leer je meer te genieten. Laat de ander dicht bij je komen en voel wat het met je doet.
Balans-energieën:
Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de rode slang in balans te houden dien je integer te zijn (witte tovenaar), visie te ontwikkelen (blauwe adelaar) en je innerlijke leiding te volgen (gele krijger).
En ik vraag aan een vriendin wat de numerlogische betekenis is van deze zaterdag voor mij; Een 1 dag. Vernieuwing, nieuw begin, dag voor jezelf
 
Niet echt een overlap, meer een andere insteek bij het onderwerp wat allebei enorm lijkt te kloppen.
Ik ben benieuwd wat deze dag me gaat brengen!!!
Ik vind het spannend en kijk er naar uit!!
 
http://www.ohmpunctuur.nl/
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *