Gewascircels Hoeven NL

Gras gewas circel Hoeven

Ik ben op 4 mei 2015 naar Hoeven in Brabant gegaan. Naar de eerste Nederlandse gewascircle van 2015. Al meteen toen ik het paadje afliep en de formatie instapte voelde ik hoe zachte energie via mn voeten binnen stroomde.
Onderbenen werden heel zwaar. Onderbuik voelde vol en warm. De wichels sloegen steeds heftig breed open om vervolgens verder door te draaien. Geen lijnen maar een veld van energie Benen tintelde en bibberde ook na vertrek nog heel lang na . De energie was sterker voelbaar aan linker kant van mijn lijf. Ook kreeg ik vrijwel meteen hoofdpijn links.
Een vaag gevoel van misselijk net zoals je kan hebben als je te lang met honger blijft lopen en niets eet.. maar nu n ander soort honger. Ik voelde me sterk verbonden in eenheid met mn roots. Voorouders in het Brabantse land. Tilburg. Dongen. Drunen. Dat gevoel werd pas minder toen we Brabant weer uitreden.
In de formatie heb ik n appel gelegd, benieuwd of daar dus iets op komt later. Ook had ik vooraf van mn gids n opdrachtje gekregen. Van zilverfolie (happinez) sterretjes gevouwen met in het hartje een bergkristal. De bergkristalletjes zijn gisteren met maanenergy opgeladen. De sterretjes vandaag in de formatie opgeladen. Waardoor een bijzondere combinatie is ontstaan. Bijzonder hoe ze “voelen”. Bijzondere dag!!
foto van Mijn weg naar de engelen, oei ik groei spiritueel.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *