Egyptische Hoogmis, Earth & Beyond

info van website: Earth & Beyond is een groot bewustzijnsevenement dat jaarlijks in juni wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Het evenement trekt nationale en internationale sprekers aan die bijzondere onderwerpen naar voren brengen. Onderwerpen die niet alledaags zijn. Niets voor niets luidt de slogan van de beurs: Waar andere conferenties stoppen, begint Earth & Beyond.

Earth & Beyond gaat over graancirkels, buitenaards contact, wetenschap & spiritualiteit, transformatie, archeologische (on)waarheden, financiële zaken, dimensies en (inter) dimensioneel contact, ufo’s, het universum en over gezondheid & genezing. Aardse en hemelse zaken dus!

Het was n bijzondere dag op Earth and Beyond. En over de afsluiting wil ik jullie graag even meenemen in mijn ervaring. Het was variatie op een Egyptische hoogmis oftewel een samen ervaren van het Numen. De Egyptische priesteres (dat was ze voor mij althans ) Femke Bloem leidde ons met 2 van haar muziekstukken; “Beyond en Earth “en haar zang naar de bijzondere ervaring van het Numen. Het eerste stuk had veel hele lage maar ook veel schrille hoge klanken. Het bracht me in een staat van die, die overheerst werd door t gevoel tussen de sterren te zijn, ver en diep in t Universum. De randen van mn schedel tintelden en voelde aan als die sterren in kleine miniexplosies van energy. Ook mn kruin was op die manier erg actief en liep over van diezelfde sprankelende energy. Het koste me moeite in t NU op mn stoel te blijven. Maar zoals Femke had aangegeven hielp het door bij mn ademhaling te blijven. T was duizelingwekkend. Enorm en GROOTS. Op enig moment was er mijn tintelende schedel en mijn ademhaling. Mijn stoel en lijf voelde ik niet meer en zwom in een donkerte die vol van kleuren was. Het duurde even om aan het eind van t stuk om in totale rust en stilte terug te keren in dat lijf en langzaam ebte de kleuren en sterren weg.
Toen pakte ze haar harp om het Earth lied te zingen. WoW!!   Al bij de eerste tonen op haar harp brak het licht door achter mijn gesloten ogen. Ik voelde een voor mij herkenbare druk op mn neusbrug en wist dat dit mn 3e oog zou activeren. Maar anders dan anders bleek al snel. Ik voelde hoe 2 randen langs mn schouderbladen heel warm en licht werden en hoe mijn bovenlichaam zich tussen schouders en die randen vulde met licht. De randen begonnen onaangenaam te kriebelen en prikken. Alsof er spontaan vleugels zouden gaan groeien. Heel groot en breed. Zwaar van het licht. Zoveel licht dat mn schouders er erg veel pijn van deden. Maar dankzij de aandacht bij mijn ademhaling was dat goed te handelen. Ondertussen gebeurde er ook in mn gezicht vanalles. Vanuit de druk op mn neusbrug verspreidde zich via tintels en prikkels strakke lijnen. Eerst boven mn wenkbrauwen rond mijn ogen weer terug naar t 3e oog. Het bovenste paar vleugels. Langs mn neus naar beneden ontstond onder mn 3e oog een soort vlinderlijfje waarlangs de lijnen via de randen van mn jukbeenderen weer uit kwamen bij t 3e oog. Het onderste paar vleugels. De vlinder in mijn gezicht was al wat ik nog voelde. Ook die gehuld in licht met n zware druk van de lijnen.  Ik voelde met mn handen even voorzichtig aan mn gezicht en voelde ineens mn bril op mn neus die in mijn beleving geheel verdwenen was. Ook nu zacht in licht terug naar de zaal. In stilte…. WOW

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *