Onverwacht geschenk

Behalve mijn werk op kantoor , mijn eigen gezin en al mijn avonturen onderweg en op pad ben ik ook nog met een bijzonder mooi en intensief spiritueel stuk van mijn leven bezig.

Het delen van kennis en ervaring over energy op de diverse mogelijke manieren. Zo geef ik bv inwijdingen en afstemmingen in oa Lemurian energy,White Light Self Empowerment en Shambhala, deel ik mijn kennis mbt de mayakalender en energy, geef ik readings en healings en reinig ik heel af en toe bv ook wel eens een ruimte. Ik leef mijn leven vanuit mijn kern, en ook dit werk geeft mij een mooie balans.
Omdat ik dit laatste niet graag doe tegen een vergoeding in geld spreek ik met mensen vaak een ander soort uitwisseling af zodat het wel altijd gaat om geven en ontvangen. Ook daarin hoort balans te zijn. Ik kan je wel vertellen dat dit stukje van mijn leven de meest bijzondere en mooie mensen al op mijn pad heeft gezet. Ik geniet van dit werk en deel het in liefde en licht. het mogen delen is voor mij vaak al een soort van ontvangen

Toen ik vandaag thuis kwam lag er een briefje van de postbode met een notitie dat een pakketje aan mij gestuurd bij de buren was afgegeven. Het bleek een prachtig boek!! Asha, kind van Atlantis; geschreven door Ciska Reer.
Bij het openen van de doos zag ik de gouden circel en die raakte me heeeeel diep, niet in een gedeeld atlantis stuk, maar dieper….. in mijn Godinnen stuk van Lemuria, waar ik tempelpriesteres was…. Als een enorme golf herkenning trekt het door me heen!!
Benieuwd ook wat het lezen van dit boek me weer mag gaan brengen…….. welke deuren naar nieuwe avonturen het gaat open zetten. Hier komen nieuwe “verhalen” van die ik ook zeker weer zal gaan delen.

Dank je wel aan de gulle gever voor deze uitwisseling. Met heel veel gevoel en in het volle licht gekozen!!!
Ik ben een gelukkig mens

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *