Leeuw en leeuwin in balans

Het is zo’n 3 jaar geleden toen in mij het proces begon om mijn innerlijke leeuw sterker te maken.

De leeuwin heeft er altijd wel gezeten en was uiterst krachtig en voor de duvel niet bang….. als het om mijn kinderen ging…… Moest er iets gebeuren of veranderen voor hen?? Dan beeti k me daar in vast en liet NIET meer los. Het was de leeuwin van de moederkracht. Toen mijn boys volwassen waren liet de leeuwin af en toe van zich horen als het om mijn kleindochter ging.

Zoals ik hierboven al schreef was het zo’n 3 jaar geleden dat ik de leeuwenkracht ontdekte. En ik merkte dat deze mannelijke kracht er oook mocht zijn maar wel in balans moest komen met de leeuwin.  Voor zichtig taste ik deze nieuw ontdekte kracht af, voelde in en gaf er uiting aan via de creatieve energy. En ik maakte deze pasteltekening.

Wie had toen kunnen bedenken hoe ongelooflijk belangrijk het zou zijn de juiste balans te ontdekken tussen dat mannelijke en vrouwelijke aan kracht. Maar het is me gelukt… soms heb ik het in balans ???? Ik ben Hier en NU als leeuw om te zorgen voor de leeuwin in mij en ik laat me NIET wegsturen!!!!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *