Ready for my weekend!!!!

De donderdag nog een dagje werken….. Met liefde en plezier klaar staan voor al mijn collega’s. Om denken, creatieve oplossingen toepassen… jaja, en soms zelfs even creatief boekhouden, hahah. Verhalen aanhoren…… pfff tja… soms ook van die politieagent functies van controleren en corrigeren ☹  En dan kijk ik nog maar eens naar die mega grote groepsfoto die aan de muur hangt in mijn kantoor, mijn “familie”. Wat hou ik toch veel van mijn werk en van al die mensen….. zeker nu ze soms zoooo enorm onder druk staan….. door alle regeltjes, richtlijnen en maatregelen en meerrrrrrrr….

Maar ik kijk verder dan de dag van morgen……. Ik heb een mega mooi en fijn weekend voor de boeg!!! Tja … tuurlijk kan ik kiezen voor de negatieve insteek….. Mijn plan was nu toch eindelijk eens het leven te gaan vieren en mijn verjaardag te gebruiken om dat als gedenkwaardige dag met geliefden en vrienden te kunnen delen. Want het leven is mooiiiii, het leven is fijnnnn, het leven is de moeite waard!!!! Het leven is een avontuur en ik vraag je ga je met me mee op avontuur????

Oeps…. Toen kwam de avondklok en de beperkingen op bezoek. En al heb je achter JOU voordeur nog steeds het zelfbeschikkingsrecht… dat vakantiehuisje is niet echt MIJN voordeur…. En de agent die je mogelijk aan gaat houden zal het mogelijk niet snappen dat we samen mijn leven wilde vieren….. Dus laat ik dat dan maar even uitstellen naar een BBQ aankomende zomer in mijn nieuwe huisje he!!!

Dus ga ik het weekend gebruiken om te genieten van lekkkerrrr ( keto) eten, hotpot en meerrrrrr en heel veel wellness en goed zorgen voor mijn lijf en ontspanningen enzo….. . jaja ik neem zelfs een boek mee…. En creabea dingen ook…. En als er ECHT wat uit mijn vingers gaat komen zie je dat vanzelf online wel he #grijnzzz

En laat me gerust weten hoe JOU weekend er uit gaat zien!!! Misschien dat we elkaar dan daarin kunnen ontmoeten…. Op welke manier dan ook!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *