Over lockdowns…… koffie  en kopzorgen ????

Het is bizarrrrr hoe onze wereld, onze samenleving maar ook waarden en normen in NO_time zijn veranderd waar we bij stonden en er naar keken en niet in staat bleken ook maar IETS te veranderen.

Ik wil je wel een klein beetje vertellen waar ik sinds de laatste post van half mei eigenlijk was……
Naast het gewoon doen van mijn werk in de zorg, op kantoor….voor al die cliënten en mijn collega’s zat ik zo’n beetje AL mijn vrije dagen en uurtjes dus in Den-Haag. Ik ben namelijk een van die complotwappies en in de overtuiging dat hier dingen gebeuren die NIET kloppen en tegen de menselijkheid in gaan!!! IK HEB MIJN ALLERLAATSTE SPAARCENTJES DAAR AAN UIT GEGEVEN!!!  En idd… ik moet uiteindelijk vaststellen dat het niet genoeg was…. Want de spoedwet kwam er door en we zien NU op DIT moment wat ze daar mee doen en hoe ze er ONS mee opsluiten in onze huizen….. op straffe van…… Ik ontken de ziekte Covid /Corona niet…. Maar zie wel dat dat wat onze regering doet daar inmiddels NIETS meer mee te maken heeft.

Ben jij een andere mening, overtuiging of geloof toegedaan….. STOP dan nu met lezen en klik deze pagina WEG…. PLEASE!!!!!

Zoals ik altijd wel probeer te doen, zoek ik mijn weg…. Mijn weg om er voor anderen te kunnen zijn… Maar ook mijn weg in hoe ik kan blijven zorgen voor mezelf!!! En dat valt niet altijd mee in de lockdown periode waar we in gestort zijn. Ja natuurlijk kan ik mijn ( keto) voedsel blijven kopen. En drink ik koffie met vrienden en familie. Jajja…. Zelfs met mijn fietsenmaker en bijzondere mensen met bijzondere kennis en kunde….. En aan dat lijstje met koffie drink momentjes ga ik al heel snel een bijzonder mens toevoegen. Want in deze moeilijke tijden komen talenten boven water …….

Ik ben vast niet de enige die een aantal dingen in de Lockdown nu vreselijk mist…… Soms sta ik s’morgens voor de spiegel en kan ik wel janken als ik dat spiegelbeeld zie. Want dan denk ik…… wowwwwww is dat echt het hoofd waarmee ik zometeen naar kantoor moet????? Ik ben zoooo enorm TROTS op dat nieuwe lijf van me…… maar dat hoofd….. ajjjj en oefffffff. En hoe kunnen ze nu in hemelsnaam beslissen dat het verzorgen van je HOOFD niet essentieel is!!!!!!! Zeg nou zelf!!!!!!!

Maar zoals je vaker ziet waar problemen ontstaan, ontstaan ook oplossingen en staan bijzondere talenten op te midden van chaos. Want vandaag kreeg ik een berichtje…… een vriendin van een vriendin van een kennis wist wel hoe ze een schaar moest hanteren. Nee nee…. Niet haar beroep… geen diploma’s gewoon TALENT…. En behalve koffie… gewoon een vrienden dienst!!!!!!  Ik heb geen idee wat er in mijn talentenbuidel zit waarmee ik die vriendendienst ga evenaren ???? Maar dat wordt vast wel ter plekke helder.

Wat is de nieuwe wereld soms ook MOOIIIII, PUURRRRR en HELDERRRRRR

En die paar grijze haren die ik afgelopen half jaar kreeg….. die laat ik vol trots zitten!!!!!!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *