Corona gedachtenspinsels 28 april

Ja hoor!!!IK heb officieel een nieuwe FIEP!!!!

Ohhh…. Je weet niet wat een FIEP is?? Dat is het woord wat binnen auti-kringen liefkozend gebruikt wordt voor pre-occupaties.  Met andere woorden…. Bovenmatige interesse activiteiten in 1 specifiek onderwerp. Ja en hahha,…. Ik heb er dus weer eentje!!!

En dus draait alles even om Koffie!!! Want dat is mijn nieuwe FIEP dus ????

Het zijn een paar dingen die in de basis ten grondslag liggen aan deze nieuwe Fiep……

  • Ik kom al een jaar ofzo bij iemand die een versgemalen bonen koffie apparaat heeft…..
  • In de ketogene lifestyle is zwarte koffie altijd toegestaan ( en de combi mogelijkheden echt niet te versmaden!!!)
  • Ik kocht in het najaar mijn eigen versebonenkoffie apparaat en raakte verslingerd aan ECHTE koffie, ik leerde zelfs te genieten van ZWARTE koffie
  • En toen hoorde ik dus van iemand die zijn eigen bonen brandde… wowwww, en noggggg moooier, kon ik proeven van die koffie van zelf gebrande bonen. Sooo heee DAT was lekkerrrrr!!!

Inmiddels kun je me met een gerust hart een koffie addict noemen hoor!!! Al doe ik ook mijn best de koffie momentjes vooral ook te koppelen aan de sociale contacten die me ook heel dierbaar zijn.
En bij nader onderzoek, want tja…. DAT is wat je doet bij een nieuwe fiep he…. Nader onderzoeken, uitdiepen en je specialiseren zeg maar….. Maar daar ontdekte ik dus dat zelf koffie bonen branden niet perse dure en grote apparaten vereist…. En dat dat zelfs al kan met een popcornmaker!!!
Ja…. Je leest het goed!!!!….. met een popcornmaker!!!

En dus heb ik nu een bestelling staan van 4 soorten groene rauwe bonen…. En ga ik morgen op mijn oude home adres de popcornmaker ophalen!!!! En ergens eind deze week ga ik mijn eerste eigen gebrande kopje koffie drinken!!!!! En als je ook wil komen proeven ( op 1,5 meter) stuur me gerust dat berichtje hoor, want alles kan in dit nieuwe NU, zelfs koffie drinken ????

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *