Corona gedachten spinsels 19 april,

Goed voor jezelf zorgen in deze Corona tijden …. Tja….. HOE doe je dat he???
Nou…. Vandaag deed ik dat door een wellness vakantiehuisje te boeken dus!!!
Voor de zoveelste keer op een rij werd mijn geboekte ticket naar Sicilië geannuleerd….. Pfffff balen…. Want omboeken naar een datum verderop in deze zomer is geen optie voor NU. Maar ja….. daarnaast eist mijn werkgever nu wel dat geplande verlofdagen ook werkelijk opgenomen worden!!! En ik heb het ECHT rete druk hoor!!!! Zo druk dat ik gevraagd heb om thuiszittende hulptroepen!!!
Maar OK… die geplande verlofdagen dus he….. Ik besloot dat dat dan ook maar meteen even GOED voor mezelf zorgen mocht en kon zijn….. Niet doelloos die dagen thuiszitten…. Nee nee nee
Ik vroeg mezelf af…. Wat mis je nu het meest in deze stress-times…. Ja…. De wellness idd…. En dus ging ik aan het googlen…. En vond een prachtig vakantiehuisje met jacuzzi. Geweldig mooi, rustig, afgelegen en toch bereikbaar. Een enorm natuurgebied om de hoek en met fiets bereikbaar om te onderzoeken , ervaren en genieten. En in de avond de BBQ en jacuzzi dus. Een week ff offline van Corona, maar ook van al het andere…. Back to ME-time Iets om naar uit te kijken en de aankomende 2 weken me op de rit te houden want ik heb iets om naar uit te kijken!!! Lauwersoog, here i come!!! 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *