Corona gedachte spinsels 6-4-2020

Ik sloeg even een dagje aan gedachte spinsels over. Het was niet Corona die een loopje met me nam maar de maan energy…. Zo onderweg naar weer een supermoon op woensdag weet ik dat ik al 2 dagen vooraf tot 2 dagen erna erg sterk meegenomen kan worden in die maan energy. Ik kan daar van genieten….. maar niet alles is om dan ook maar met iedereen te delen he…… Dus…. Gisteren blijft mijn eigen verhaal. Vandaag weer iets om te delen!!!

Vandaag had ik weer een online afspraak met mijn Fysio!! Tja en je moet IETS in deze coronatijden he als je fysieke klachten hebt en behandeling moet ontberen!!! En dan ben ik niet eens een tragisch, zielig of hulpeloos verhaal. Welnee!!! Ik zoek en vind mijn weg wel en probeer heel goed op mijn grenzen te letten. Toch werd als pijnbestrijding en soort van behandeling iets geheel nieuws aan me voorgelegd. Iets met magneten… vanuit Australia met hun oorsprong in het oude Chinese gedachtegoed van de geneeskunde. Ik haalde de magneten op in de praktijk en via videocall hielp Mayon mijn Fysio-heldin me om 2 magneten op de juiste plek te plakken. De derde magneet bewaarde ik even, want die wilde ik graag op advies van mijn Acu-held plakken op een acupunctuur punt wat aan zou sluiten op mijn schouder klachten. Zo gezegd zo gedaan….. en dus zit ik nu met 3 magneten op mijn schouder geplakt. En het doet echt vanalles!!!!!! Maar daarover zal ik niet in details treden…. Ik denk wel dat een andere slaaphouding straks noodzakelijk zal blijken…… hahah

Inmiddels heb ik bij mijn appartementje hier ook beneden en buiten een eigen plekje weten te creëren, in zon of schaduw, net wat ik wil… met een lekkere stoel en een inimini tafeltje…. Jaja, zelf buiten me vermaken met laptop, Ipad, tijdschriften of een mooi boek behoord tot de opties!! Soms alleen met mijn eigen drankje…. Soms met de medebewoners op gepaste afstand en gedeelde koffiebabbels. Er wordt dus ook heeeel wat afgelachen zo!! Morgen is de vrouw des huizes jarig ( +/- 75)…. En geen feestjes dus…. Even iets ludieks verzinnen nog!! Heb je tips??? Laat het me dan vooral weten!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *