2019-2020

De meeste mensen beginnen een eindejaarstekst met “2019 wat was je mooi”

Dat wilde ik dus niet doen, want mooi is toch echt het verkeerde woord voor wat er in 2019 allemaal op mn pad kwam, verkozen en ook onverwacht….

2019 was Intens, bijzonder, onverwacht misschien ook wel, maar ook wel heel erg naar mijn wens en keuze. Het voelde bevrijdend en veelbelovend, al moest ik eerst door diepe dalen om daarna vanaf de heuveltoppen het prachtige nieuwe beloofde land te kunnen zien liggen.

2019 was afscheid nemen van wat al heeeel lang was en open staan voor nieuw, soms een enorme sprong in het diepe…. Maar steeds weer vol van vertrouwen. 2019 was een dankbaar afscheid van mijn verleden en een warm welkom aan mijn nieuwe toekomst waar in 2020 een belangrijke rol mag gaan spelen. De wereld ligt voor me open…. Mijn IK kijkt verwonderd om zich heen naar alle opties en mogelijkheden. Een van die nieuwe opties is mijn verhaal, mijn boek, wat er komen zal!!! Maar ook het inhoud geven aan nieuwe vriendschappen, niet alleen op zielsniveau….

En mijn oprechte dank gaat uit naar al die vrienden, vriendinnen, zielen en bijzondere connecties die iets bijdragen aan mijn ikke in het NU, maar ook naar alle verbindingen naar mijn ziel in andere dimensies.

31-12-2019 ga   op de vuurplaats hier een kleine ceremonie doen, met vuur en de boodschappen van 2019 waar ik wel klaar mee ben en de wensen voor 2020 die de ruimte mogen krijgen.  Ik weet dat er zielsverwanten zijn die iets soortgelijks doen en daar zal ik me dus zekerrrrr mee verbinden in spirit <3  …. Lets do this together <3 in spirit <3

Ik wens iedereen een geweldig mooie afsluiting van 2019 en een nog mooier begin van 2020

We will meet again <3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *