And again….. I’m going Home

En vanavond zit ik hier in “mijn” caravan en kijk terug op de afgelopen 8 weken. WOW!!! Mijn escape hier naar toe was weergaloos!! Wat voelde ik de vrijheid en ontspanning zeg!!! Dat maakte het mede mogelijk dat ik het afscheid van 30 jaar samen ook aankon en we samen een bijzondere vakantie doorleefden. En daarna wist ik….. het is KLAAR.

Ik, die met zoveel enthousiasme aan mijn nieuwe leven begon en mijn draai en plekje vond hier op de camping in de caravan. Toch liet mijn lijf me op niet al te subtiele wijze weten dat het de verkeerde oplossing was en ik toch echt zou moeten verkassen!!! Mijn Acu-held stapte weer in zijn rol als steun en toeverlaat en hielp me dat lijf een beetje op de rit te houden. En morgen ga ik , dankzij mijn buddy-Hero na de acu-behandeling naar het thermaal om de rest van de dag te ontspannen en relaxen in warm water en sauna’s. Zodat ik de week rond kan trekken zonder onneembare hindernissen. Vrijdag verhuis ik naar een warm en cosy nieuw stukje “Home”. En je moet me niet vragen waar ik vandaag naar luisterde hoor ???? Want dat is mijn weergaloze muziekheld Nikos, The Wanderer met we’re all going HOME in repeat!!! In alle tempo variaties die hij maar heeft, want bij ieder ritme hoort weer iets anders.  Inmiddels vind ik die snelle het fijnste ???? En af en toe als onderbreking het pianostuk, The other side of the river.

Het surfen op de golven aan energy gaan me weer goed af!! Oja…. Het zijn soms enorme golven die zich aandienen , dat klopt, maar ik houd me staande en ga niet kopje onder!!! En vanavond surf ik in het licht van volle maan en ik voel me de Godin op haar surfplankje met de woelige wateren onder me, gedragen……veilig…… ondanks alles!!

Maar ja….. wat zou je toch moeten he…. Zonder al die Helden en Hero’s onderweg naar “Home”

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *