Over borrelkwats en inwijdingen

Ieder mens heeft in zijn leven wel van die bijzondere momenten waarop je een ingewijde mag  worden.  Met je 1e communie bv wordt je een ingewijde van de kerk. Als meisje zijnde je eerste keer ongesteld worden ben je ingewijde in het VROUW zijn.  Met een vrijgezellen avond en daags erna een huwelijk wordt je een ingewijde van het partnerschap. Gisteren doorleefde ik een geheel nieuwe fase en werd ik een ingewijde van mijn eigen nieuwe leven, het nieuwe E’Anna zijn.  Hahaha. Ik was onderdeel van een voor mij althans allereerste borrelkwats avond. Ik “overleefde” de lady of the nails, ik doorleefde liters aan drank, herleefde een flink aantal herinneringen aan tijden van welleer, en beleefde de mooiste vriendschap tot in de wel heeeeel vroege uurtjes!!!!

Met spierpijn in mijn kaken kijk ik terug op een hilarische avond en nacht die me als een enorme golf overspoeld heeft. En alles was aanwezig om het echt de meest unieke avond van mijn nieuwe leven tot nu toe te maken!!! Je begrijpt natuurlijk dat de drank voor de juiste stroming zorgde,  tja want als het wonderlijk vocht niet kan vloeien kan je ook niet SOEPEL meesurfen op de juiste golven he!!!En steeds weer was het de liefde in al zijn soorten en maten die de surfrichting bepaalde…. En waren het de bootjes op de golf die voorbij kwamen om eens goed te bespreken, huwelijks bootjes, reddingsbootjes tot af en toe een reddingsboei die we elkaar toewierpen om niet kopje onder te gaan in de woelige wateren die in onze gesprekjes zo nu en dan ontstonden. Tja de liefde brengt soms nogal wat storm in n glas … “water” 😉 Plagend werden ook de waterspetters van aanrollende golven vanuit opspattende koppen rondgeblazen om eenieder met puberale vlinders de oren te kunnen wassen en een wereld in wolken te creëren waarin echt ALLES mogelijk is. Het plezierbootje dat in eerste instantie slechts voor behouden was aan vrouwen die aan het roer zouden staan, heette ook de mannelijke stuurlui aan de wal een warm welkom aan boord. En behalve cupido bracht ook Dionysus in slecht een vijgenblad ons op n presenteerblaadje een goddelijk nectar. Blij dat de lapdansende adonis vandaag niet uitgenodigd was, want ik ben er van overtuigd dat ik het dan zeker niet droog had kunnen houden en mijn schip dan door de golven verzwolgen zou zijn om op tot op grote diepten te zinken met de wens echt in totale vergetelheid te verdwijnen.  Dat achteraf bleek dat dit wel als optie op het menu had gestaan maakt alleen maar hoe dankbaar ik ben dat ik me staande kon houden op mijn geheel nieuwe surfboard.  Ik ben er van overtuigd dat ik dat mede te danken heb aan de 50 tinten paars in de woelige wateren  waarvan er uiteindelijk 10 met me mee naar huis gaan als bewijs van mijn inwijding dit weekend. Eenmaal op het droge bereikte mij  een verzameling aan kosmische kennis. Die 10 tinten paars zullen vanuit dat Quadrivium de aankomende weken nog vaak door mn vingers beroerd worden en tot diep in mij voelen wat dit voor mij aan betekenis heeft.

LIEVE Goden en Godinnen <3 Dank jullie wel vanuit t diepst van mijn ziel……. Voor deze geweldige inwijding in de kunst die “leven”en “genieten” heet. I hou van jullie allemaal!!! <3 Maar 1 ding moet echt gezegd…….. Lady of the nails…. geef je volgende keer wel even die 50 tinten slip aan me terug?

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *