Met hoofdletter G van bv Genieten

Dit hele afgelopen weekend stond in het thema hoofdletter G en was een aaneenschakeling van Genieten! En echt wel met n hoofdletter G hoor!
Deze Limburgse dame met haar zachte G ging op avontuur in het westen des lands. Na een treinreis van bijna 3 uur wachtte ik Geduldig in het bushokje op mijn hoogtepunt van de dag, of eigenlijk… zeg maar gerust het hoogtepunt van dit weekend! Mijn ontmoeting met Jelle ! Hoe Groots in de kleinheid en fijngevoeligheid van ieder moment. Met zijn prachtige lach die zijn licht van binnenuit deed stralen als hij over zijn passie sprak en ik zag dat het zijn aura deed oplichten en stralen. Zo genoten we van een overheerlijke lunch in restaurant Anders, geheel passend binnen mijn nieuwe eetstijl, ketogeen. Daarna wandelde we samen door de straatjes van Bodegraven…op weg naar de schrijversworkshop waar we ons voor opgegeven hadden. Maanden geleden al gaf ik me op voor deze schrijfworkshop bij Michelle. En ja dat was best gek eigenlijk want al schrijf ik graag ik was werkelijk niet van plan n boek te schrijven of uit te gaan geven. Gaandeweg ontdekte ik dat ik dat misschien toch verkeerd had en ik best wel n bijzonder verhaal te vertellen heb. Het verhaal over de zielen in mijn tempel, over zielsverwantschap. En mijn ontmoetingen van die zielen in dit leven hier en nu. De zilverblauwe zielen familie dus waar Jelle er 1 van is. En terwijl we zo samen voor t eerst in dit leven ergens naar onderweg zijn zie ik de tuinen en het water waar we al vaker samen liepen. En weet nog net mijn tranen van emotie weg te slikkende. Eenmaal op de schrijversworkshop krijgen we een schrijfopdracht en komen de tranen weer terug. Ik heb ze niet diep genoeg weggeslikt blijkbaar. Maar ik heb al gezien en ervaren dat n traan hier volkomen begrepen wordt. En ja…. jeetje. … dan is Jelle pas een van die zielen uit mijn verhaal……
Voldaan en Gelukkig neem ik aan het einde van de middag afscheid van Michelle, Geert en de andere workshop deelnemers maar ook met een warm gevuld hart dus van Jelle. Dank je wel mooi mens dat ik je ook in het hier en nu mocht ontmoeten en kennen. Je hebt n speciaal plekje in mijn hart en ziel.
Ik mijmer nog even na op weg naar Amsterdam waar ik de rest van het weekend me ga onderdompelen in die hoofdletter G. Gastronomie bv in de keuken van mijn vriendin Carolien. Alles geheel ketogeen, soja-gluten- en lacto-free. En zeg nou zelf als je die fotootjes zo ziet doet dat zeker niet onder voor de lunch die ik zaterdagmiddag had #Grijnzzz
Over de inhoud van onze avond en dagbesteding zal ik maar geen woorden vuil maken, die is Geheim, jaja, ook met hoofdletter G 😉 over Genot, Geliefde en G-spots, over Grenzeloos, Geluk en Groeien en over Gewoon en Goed Genoeg.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *