Delen van het vuur in ons

Vandaag had ik een date met de meisjes op een terrasje…. 2 collega’s en 1 oud collega en ooit werkten we samen in 1 kantoor met ieder zo onze eigen taken. But….. life goes on….. en we werken nu allemaal ergens anders. Toch spreken we nog zo nu en dan eens of om bij te praten, te lunchen en lief en leed te delen. Wij zijn “de meisjes” een soort van vrouwelijke 4 musketiers ????

Ruim voor de afgesproken tijd bezette ik een tafeltje buiten met 50% zon en 50% schaduw. Kan niet fout he!!!! Het werd een superrrr gezellige middag die gekenmerkt werd door “volgende vraag!!! Nu ff niet” en uiteindelijk werden toch de antwoorden gedeeld. Veel gelachen ook. Veel herkenning en veel lief en leed. Toen ik kwam voelde ik me echt wel de oudste, toen ik ging zekerrrrr niet meer <3 Dat was dus ff lunchen met de meisjes van 1 tot 4 hahahaha Thuis vervolgden we ons terrasgesprek met adviezen over Tinder, honden en katten en wat daarbij het voordeel is bij bomen knuffelen!!!

Ik heb weer genoten!!!!!

En na een badritueel in de avond met mijn watermeditatie stap ik weer pijnvrij naar mij plekje aan tafel om mijn verhaal van de dag te typen. Wordt ik uitgenodigd bij een kampvuur aan te schuiven, jaaaaa graag!!!!… in spirit want Antwerpen/ Belgie is voor nu net ff te ver fietsen hoor ????

Ik leen dus ff dat vuurtje symbolisch….. als het vuur in mij, het vuur in de dag van vandaag en het vuur in de zielenconnectie met bijzondere zielen. En dat waren er weer een aantal vandaag!!

Dank je wel Jelle <3 dat ik me mag warmen aan dat mooie vuur

https://www.facebook.com/100003202372931/videos/2262439863872737/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *