Onnozel in Tallin

Vanmorgen na onze eerste nacht hier stonden we dus op om aan een nieuwe dag te beginnen. Ik probeerde alsnog de kofferinhoud even in de kast te leggen. Daar waren we gisteren niet meer aan toe gekomen na terugkomst van terras en stad. Ik had net gedouched en ook manlief werd wakker om aan een nieuwe dag te beginnen. Uhhh waar liggen de spullen vroeg hij me…. En terwijl ik een en ander aanwees en benoemde viel t kwartje….. Ik was zijn onderbroeken vergeten!!!!!!
Ojee….. Tja en waar haal je op een zondag die ook nog eens ZONDAG is nu ondergoed he!? Half Tallinn is dicht omdat dit weekend van bevrijding en st.John nog belangrijker is dan kerst. Dus zochten we bij de megasuper Selfer die open was. En ja hoor die hadden wel wat. Ander merk, ander model en pfff ander prijsje dus…. maar OK …. niemand hoeft ongewild met de billen bloot 

 

 

 

Vandaag was dus mijn puber dag!!! Althans dat is zoals manlief het noemde…. maar hij kon er gewoon mee lachen dus. Na de aankoop van mijn flitsende roze tasje koos ik vandaag voor een paar prachtige roze sokken!!!! ( noodzaak hoor omdat mijn andere sokken steeds onder de hak kropen, hahaha) en toen de verkoper vroeg of ik een tasje erbij wilde zei ik dan ook” nee nee ik trek ze meteen aan hoor!! Je had zijn gezicht moeten zien!!!! Tja… Ik mag dan 50+ zijn maar dat maakt niet uit dus, hahahaha. Dankzij de nieuwe sokken konden we onze oude stads wandeling voortzetten in ieder geval!
En wat hadden we een lol zo saampjes, hordes cruisegasten in tourtjes netjes in t gareel kwamen aan ons terrasje voorbij waar we ook zaten, steeds weer!!! Ik mocht dan misschien de puber zijn vandaag maar manlief was de speurneus. Alle opgedane kennis van de vele crime series die hij kijkt werden in de praktijk toegepast hoor. De moord met lijk in vuilniszakken in de afgelegen hoek van de kerk, tot het plotselinge inzicht in het licht van toegepaste codes all over town. 

Het was een waar avontuur vandaag!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *