Godin op hoge hakken van Michelle Shanti

Vandaag ging ik na een hectische ochtend op kantoor met een stormachtige tegenwind op mijn fiets weer richting Arcen. Ik had opnieuw een afspraak bij Rob van Acu-balance aan het begin van de avond. Ik zou alleen niet gaan dobberen bij het Thermaal bad omdat dit pinksterweekend mijn actiekaartjes niet geldig waren. Dus besloot ik een middagje van het terras bij Hotel Restaurant Rooland te gaan genieten. Even echt een paar uurtjes ME-time. En zo zat ik daar dus onder het genot van een hapje en een drankje de hele middag met de schat van mijn dag; het boek van Michelle Shanti- Godin op hoge hakken. De inleiding had ik al eerder gelezen en dus wist ik dat het boek veel beloofde. Ik stond open voor een mooie bijzondere middag met weer nieuwe bijzondere inzichten en mogelijk een aantal Ohh’s en Ahhh’s met vallende kwartjes enzo. Het bleek echt veeel meerrrr dan dat!!!

WAT een herkenning!!! Vele namen in het boek kon ik klakkeloos vervangen door de namen van mijn zielenzusters of die van mijzelf!!! Maar de grootse Eye opener en het kwartje wat zogezegd minstens een ton gewogen moet hebben was deze alinea: ( nu volgt eerst een heleboel geblader en gezoek, waar stond het ook alweer…. Op welke bladzijde… want al liet het een mega stempel na op mijn ziel door dat kwartje van een TON, de bladzijde had ik niet onthouden hoor ???? )
”Ik was alleen zo sterk verbonden met mijn oorspronkelijke zelf, dat ik contact had met het collectieve vrouwengeheugen dat in mij, en in elke vrouw, lag opgeslagen”
Ooooooo zit dat Zoooooo  was wat er echoode door mijn hele wezen!!

Terwijl ik in het laatste hoofdstuk van het middengedeelte las hoe de Godin op hoge hakken door het bos wandelde en nieuwe ontdekkingen deed, smulde ik van een asperge soepje en een heerlijke gamba salade. En terwijl ik mijn innerlijke mens verwende met dat lekkere dineetje werd ook mijn spirituele innerlijk verwend. En ik besef nog maar weer eens hoe zeer ik het getroffen heb met mijn persoonlijke vrijheid en ook de bijzondere relatie die ik daarnaast al meer dan 25 jaar heb met mijn wederhelft. Hij die mij zoveel ruimte geeft en bied om te ontdekken wie IK ben, om te mogen groeien en alles te zijn naast mama, vrouw van etc

Maar ff kort door de bocht dus….. zoek je nog leesvoer??? Iets wat werkelijk iets toe te voegen heeft? Waar je mee verder kan op je eigen pad?? Lees dan idd Godin op hoge hakken van Michelle Shanti!!!

Dank je wel Godin op hoge hakken voor een bijzondere middag met een Godin op een terrasje zomaar ergens in het Limburgse land.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *