Balans in December

Al anderhalve week worstel ik met mijn balans. En nee dat is deze keer zeker niet alleen bedoeld vanuit de spirituele insteek. Door een verkoudheid is het een ontstoken evenwichtsorgaan wat me plaagt. De eerste 3 dagen werd ik echt misselijk bij iedere beweging. Hoe langzaam en voorzichtig ik dat ook deed. Werken was geen optie. Hmmmm eigenlijk was niets een optie… hahahah zelf op bed leek het alsof ik op volle zee ronddobberde. Ach ja, ik dacht maar alvast vooruit aan onze cruise van Oktober 2019 en hield mezelf letterlijk op de been met wat reispilletjes en goeie moed en vertrouwen.
Ik merkte hoe treinreisjes me zwaar vielen maar tegelijk het ontspannen een weekendje vrij me enorm goed deed!!! Ik genoot van markt, bankhangen en creatief bezig zijn en voelde me een hele piet. Dus ik besloot de maandag dat ik wel wat thuiswerk kon doen. Toen ontdekte ik hoe zwaar het beeldscherm werk me viel en hoe ik helaas niet over de kwaliteiten beschik van het blind typen bv.  Ik koos voor mezelf en verlengde mijn officiële ziektedagen ( al viel me dat wel zwaar ☹ mijn collega’s te laten zitten). Verdeeld over de dagen wist ik wat werk af te krijgen en ik was tevreden met mijn tussenoplossingen. Het was misschien niet wat ik graag zou willen maarrrrrr er was in ieder geval een soort van balans. Het weekend liet ik de verplichtingen van werken  los en genoot ik van een wandeling door Arnhem stad op zoek naar fijne pastelkrijtjes, en heeeel veeel niets doen en huiselijke karweitjes. En de zondagmiddag kroop ik weer even lekker in mijn nieuw gevonden krijtjes en verloor mezelf in mijn 11-11-11 poort op papier door alle dimensies heen.

En morgen begint er weer een nieuwe werkweek!! Dagje Sara op bezoek om lekker samen te spelen met het nieuwe keukentje en alvast een uurtje werken op de laptop om de maandelijkse verplichtingen van het fiatteren voor te bereiden. En ik heb een trucje gevonden!!! Om het gemis aan blind typen op te vangen heb ik een vervanger gevonden die de noodzaak van steeds wisselen van scherm naar toetsenboord geheel onbelangrijk maakt!!! Niet blind typen, maar blindelings typen !! Whahahha. Gewoon alleen naar je vingers kijken en alle woorden typen zonder naar het scherm te kijekn dus!! En natuurlijk heeeel benieuwd tijdens dat typen hoeveel fouten er dan vervolgens aan het einde instaan he!!. Je begrijpt dat ik misschien daardoor hier en daar een paar mooie taalflaters sla!!!  En zo ontdekte ik dus ook het grote voordeel van een hometrainer. Haha. Hoe hard je ook trapt…… de wereld staat gewoon lekker stil!!!!

December is begonnen!! Met een grap en een grol, met de gebruikelijke weekend lol!!
De laatste maand van 2018. En ik kan alleen maar zeggen dat ik dit jaar enorm veel heb losgelaten!!! En dat dus nu het loslaten van andermans verwachtingen me ietsje lichter valt. Iets minder streng zijn voor mezelf dus ook. Ik ga geen goeie voornemens bedenken voor 2019. Ik wil alleen in dankbaarheid terugkijken op 2018 eb alles wat 2019 me te bieden heeft is welkom!! Maar eerst……. December here we are <3 laten we er een mooie maand van maken samen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *