Onsterfelijke nieuwe maan boodschap

Ruim een maand geleden bestelde ik lariks zaden. Dit om mijn levensboom te planten op een manier die Geert Kimpen in zijn boek beschrijft.  Om te komen tot een manier je droom werkelijkheid te laten zijn of worden. Bij mijn bestelling ontving ik ook een zakje gratis zaden, Palm. De zaden ondergingen het geadviseerde proces en bewerking en verdwenen vervolgens naar een rustig plekje boven om tot ontkieming te komen. Meer hierover kun je in het berichtje lezen wat ik erover schreef. https://eanna.info/spiritueel-werk/

De dagdagelijkse dingen gingen door, het leven van alle dag ontrolde zich iedere dag opnieuw voor mijn voeten. De energy was heftig met alle eclipsen en de zonsverduistering.  Maar ook de reeks aan GAPdagen in de Tzolkin deed een duit in het zakje. De wereld om me heen heeft om diverse redenen flink op zijn grondvesten staan schudden. Maar hoe moeilijk en intens soms ook, ik genoot!!! Maar ook daarover kun je in mijn andere berichtjes het een en ander lezen.

De afgelopen week was er een van stilte in mezelf en bezinning, mijn weg naar de nieuwe maan van vandaag. Een nieuwe maan die volgens Petra Stam oa gaat over wie je bent, waar je staat en hoe je verder wil.  http://www.petrastam.nl/blog/2017/9/16/nieuwe-maan-20-september-2017
“Het thema ‘loslaten en onsterfelijkheid’ is zowel verbonden met de aardse als met de spirituele wereld” schrijft ze oa…… En precies vanmorgen loop ik boven naar mijn kiembakjes en zie dat niet Lariks maar Palm ontkiemt is.  En eigenlijk zou het me niet moeten verbazen, maar de spirituele betekenis van Palm is dus onsterfelijkheid!!!

 

 

 

 

 

 

 

Meteen begrijp ik ook de boodschap die gezonden wordt. Mijn levensboom is onsterfelijk, dat boek hoeft niet ( NU) af. Opnieuw lees ik de tekst van Petra Stam en luister of mijn innerlijke stem- mijn eigen wijs heid- nog aanvullende boodschappen heeft. “Dit maanmeisje mag meer ruimte maken voor de Zon”. En ik luister of er nog aanvullende info in het Engels wordt toegevoegd door mijn Gids en Broeder. Maar ik voel slechts een enorme warme glimlach die door me heen golft.
En zoals de gratis zaden ongevraagd bij me kwamen, zo volgt ook de rest, gratis en voor niets!! Ik hoef alleen maar mijn leven te leven en op te pakken wat voor me neer wordt gelegd. En terwijl ik dat zo schrijf hier hoor ik “dream on girl, dream on my dear <3” en opnieuw die golf van een warme glimlach. En JA ik weet, in dromen komen antwoorden, en via dromen realiseer je een nieuwe wereld.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *