Balance

Ik was de afgelopen dagen weer even flink uit balans.  Er gebeurde wat dingen die me eventjes compleet onderuit schoffelden. In mijn opkrabbelen wist ik van de diepe pijn die het me gebracht had toch ook weer wat dingen om te zetten naar mooie inzichten en wijze lessen. Niet alleen bijzondere vriendschappen helpen me daarbij door er voor me te ZIJN. Zo kwam mijn blog van E’Anna bv weer even onder de aandacht om opnieuw op te pakken en via mijn schrijfels ook mijn creatieve balans te kunnen behouden.  Ook edelstenen hebben hun aandeel in mijn balanceren in dit leven.

Omdat mijn hormonen ook hun balans wat kwijt waren droeg ik al een poosje mijn merkaba van maansteen bij me. Vandaag plaatste ik deze terug in de pendel zodat deze weer compleet is als pendel samen met de zonnesteen. En terwijl ik daarmee aan het prutsen was voelde ik hoe het herstellen van de balans in de pendel ook iets deed in de disbalans IN mij. En dus besloot ik de pendel vandaag bij me te dragen. Ze gaat nog een paar daagjes met me mee op pad ja!!!

WAT fijn….
om een echt maanmeisje te zijn

Maar zo samen in balans
ontstaat pas de ECHTE kans

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *