Mijn prikje ☹

En vandaag kon ik er dus op geen enkele manier meer omheen en kreeg ik mijn eerste prikje.

Mensen die me kennen weten dat ik alles uit de kast heb gehaald om dit te voorkomen!!!

Alle poeiertjes, smeerseltjes en pilletjes om een gezond evenwicht te creëren voor mijn eigen gezondheid. En zoals ieder voorjaar ook de extra vitamine D in de strijd gegooid. Helaassss bleek het niet afdoende ☹

Vanmorgen op kantoor besloot ik bepaalde andere keuzes te gaan maken. Ik zou het ZELF doen, en niet mee liften met anderen…… Oeiiii als ik geweten had wat ik NU weet, was dat prikje dus te omzeilen geweest ☹

IK wilde dat prikje ECHT niet hoor, serieus!!! Het idee alleen al hoeveel last het teweeg zou kunnen brengen… al zijn er nog zoveel mensen die zeggen nergens last van te hebben!!! Ik weet hoe dat gaat met allergische reacties he. Alles in mij komt in opstand bij de gedachte alleen al……. Maar soms komen er dus dingen op je pad die je niet voorzien had. Ik heb er letterlijk even bij stilgestaan of het ECHT niet anders kon, of er geen ander pad te bewandelen was. Een pad zonder poelen (des verderfs). Ik kwam onderweg zelfs een medeslachtoffer tegen en onze blikken kruisten slechts, elkaar meewarig aankijkend. Mijn lippen krulden zich in een goed bedoeld glimlachje, ik kon de zijne helaas niet waarnemen…

Doodmoe zit ik nu achter mijn laptopje, alle effecten van het prikje in stilte maar te accepteren…… Het is niet anders….. Kan alleen maar hopen dat de effecten een beetje mee mogen vallen, oefffff

Oja, misschien nog even handig om te weten voor mensen die graag feiten checken…. Ik doorkruiste vanmiddag het Veengebied in ons mooie Limburg en het was een steekvlieg die me prikte!!!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *