Nieuwe ronden nieuwe kansen <3

Een paar jaar geleden kocht ik een tuin-boedha. Voor buiten dus….. Nu ik ga verhuizen wil ik hem graag meenemen als ik hem op kan knappen. Door weer en wind is er wat slijtage. Ik vermoed dat het een gietsel van beton is.

Dus ik vroeg me af waarmee zou ik hem kunnen behandelen, schilderen zodat ie nog wat jaartjes meekan???

Voor nieuwe rondes en nieuwe kansen!!! Eerst maar eens voorbehandelen. Want dat is belangrijk zeggen de kenners ♡

Vandaag dus alles in de primer en het prachtige hoofd een 1e laag betonverf. Met iedere streek die ik zette voelde ik mijn liefde via de kwast overvloeien. Wowww wat een mooie ervaring weer dit zoooo bewust te mogen voelen ♡

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *