Heaven on Earth & Fire

Moe en enorm voldaan zit ik met vuurrode wangen, in mijn pyama achter mijn laptop. Net thuis na een fietstochtje waarbij ik het vuur uit mijn sloffen heb getrapt. Oefffff  Vuur wat vandaag duidelijk mijn thema was en dat dus nagloeit op mijn wangen, maar ook INside of me……

Mijn dag begon relaxed, en ipv als een idioot op te gaan ruimen voor het bezoek wat ik verwachtte deze ochtend bleef ik in mijn bed en haakte nog een stukje aan mijn nieuwe projectje. Hoe mooiiiii kan een dag dan vervolgd worden met een bijzondere koffie date en een kort wandelingetje door het natuurgebied hier.  De tijd vloog letterlijk voorbij en op enig moment moesten we toch echt afscheid nemen  wat ik had nog een andere date…. Al was die weer van geheel andere orde. En het is over die date waar ik je in dit verhaal graag over wil vertellen!!!

Een geboortedag herdenken doen we allemaal op onze eigen manier. En zeker na ruim een jaar Corona gedoe heeft iedereen denk ik wel ervaren dat je geboortedag vieren een andere inhoud kreeg. Voor de een betekende dat geen familiefeest, de ander geen vrienden bbq in de tuin en de volgende geen feestje in de plaatselijke kroeg bv….. En dan gaat het me er ff totaaallllll niet om of je nu een zogenaamd wakkere bent, of schaap of welke titel je maar ook wilt of kunt bedenken. Ik ken voor nu even slechts 1 benaming, gewoon JIJ als MENS hebt ervaren dat de wereld is veranderd!!!

Sinds mijn keuze verder alleen door het leven te willen gaan heb ik enorm veel nieuwe mensen leren kennen. Veel daarvan heb ik aan datzelfde corona te danken als die de verjaardagsfeestjes zo heeft beïnvloed. Dus zoals met zoveel dingen….. ieder nadeel heeft z’n voordeel. Alles gaat om balans… Yin en Yang. Na mijn strijdersperiode vorig jaar in de Hofstad en de spoedwet die er TOCH doorkwam verplaatste ik mijn strijders aandacht naar het regionale en bezocht een bijeenkomst in een bijzondere garage in Tegelen. Wowwww wat weer een mooie mensen groep trof ik daar!!!! Door omstandigheden en keuzes die ook met balans te maken hebben bleef het bij die ene keer…… En toch was dat blijkbaar voldoende voor Sil om het contact met mij niet geheel los te laten en was het ZELFS genoeg voor haar om mij te vragen  haar geboortedag mee te vieren op wel heeeeel bijzondere wijze!!!!

En zo kwam het dus dat ik vandaag de ene bijzondere date inruilde voor een volgende bijzondere date en stapte ik 2e helft van de middag op mijn fietsje om naar Sil te gaan. Bij de maas genoot ik nog even van wat schotse hooglanders om vervolgens aan te komen het bijzondere huisje van Sil wat ze deelt met een wel heeeeel bijzondere dame…… Sky. En ik kan je vertellen!!!! Sky is echt DOLLLLLL op stokken , onvermoeibaar en heeeeeel enthousiast!!!!! Met zijn viertjes , 3 mensendames en de hondendame stapten we weer op het fietsje om een heeellll bijzonder plekje in het bos te gaan innemen. WE hebben niet alleen onze hart energy gedeeld, ook onze verhalen, de BBQ en de warmte van een heerlijk vuurtje daar op de vuurplaats. Een gevuld BBQtje en heerlijke hartverwarmende gesprekken, koffie uit een pruttelpotje en een wijntje. Heaven on Earth, midden in de natuur. Wowwwwww dit ga ik never nooit niet meer vergeten lieve dames <3 Wat een overeenkomsten, wat een herkenning, wat een warmte, zoooooo moooiiiii, zo vol vuur om een leven vol liefde te leven, en dat te delen vanuit verbinding <3 Ik voel me vereerd jullie als vriendinnen in mijn hart te mogen sluiten. Met oprechte diepe dankbaarheid. Ik geniet en gloei nog wat na terwijl ik de fotootjes bekijk….. wowwwww ja………

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *