lenteperikelen

OK!!!! Het is weer weekend!!!! En wat een mooi weekend belooft het te worden he!! Met temperaturen die lonken naar de lente. De belofte van een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden. De lente die draait om groei en bloei. En oeffff wat lijkt dat soms ver weg in deze moeilijke corona tijden he…. Gelukkig prik ik daar doorheen en laat ik me niet vangen in DIE angst.

Ik stond 2 volle avonden in mijn keukentje om een heuse japanse Keto maaltijd in elkaar te draaien. Een spannend japans stoofpotje van rundvlees en lots of sushi dus. En omdat ik zoveel aan variatie wilde heb ik nu genoeg voor een mooie vriend, voor mijn eigen weekendje met een speciale gast en dan nog genoeg ook voor weer de zondagavond thuis ook nog.

Ik kijk uit naar fijne fietstochten ook dit weekend bij de prettige lente temperaturen. Ik zag ze vandaag al hoor, nu de sneeuw gesmolten is zie je ineens overal de opkomende krokkussen en sneeuwklokjes, zoooo moooiiii <3

 

 

 

 

 

De lente kriebelt …. Door mijn aderen en via mijn Chi energy banen. Het versterkt de vlinders in mij en de drang tot het creëren van nieuwe dingen. Het bubbelt en het bruist en dus was ik weer in de weer met zaadjes en opkweekspulletjes. Checkte ik de reeds gezaaide dingen en hield ik me weer bezig met de Tjeng Fui en I Ting voor huis en nieuwe tuin.

Oja die fietstochten…. Op dat pad ligt dus blijkbaar nog iets waar ik even aan wil gaan… Tuinbeelden in Liessel…. Heeelllll oosters ook!!! Sluit zoooooo mooi aan!!! Ik ga ff kijken dus!!! Welke zal ik kiezen???

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *