Nieuwe sporen…..

Anders dan de voetsporen gisteren was daar vandaag mijn wandel date, om samen te gaan genieten van wat een winter-wonder-wereld ons vandaag liet aanschouwen.

Het zonnetje scheen en verwarmde onze blozende gezichten….. Onder een blauwe hemel met hier en daar prachtige witte wolkjes zochten we onze weg door de sneeuw. En we hebben genoten!!!!! Van elkaars gezelschap, van die schouder om even op uit te huilen ook. Van die arm om je heen soms. Van die lach om samen te delen en daarna met rode oortjes aan de koffie ook. Voeten die ontdooien en er voor elkaar kunnen en mogen zijn. Een stukje leven om te delen. Oef ja, dat is soms fijn <3

Geniet op je gemak van alle plaatjes die we zagen en ik vast wist te leggen!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *