Het MENS-ZIJN spel

De afgelopen nacht had ik een diepgaand gesprek met een bijzondere soulsister. Ik zat zo enorm in de knoop in mijn centrum dat ik haar om hulp vroeg.  Ze hielp me herinneren dat alles in dit leven en deze wereld eigenlijk simpelweg terug te brengen is naar je eigen IK. En dat je de wereld dus ook alleen maar hoeft te beleven vanuit dat IK, en niet meer dan dat.  Ze noemde het “het MENS-ZIJN spel”. En dat vind ik werkelijk een prachtige benaming Ze hielp me herinneren dat ik in de bubbel van mijn eigen beleven mag genieten van welke gedachte dan ook die langs komt. Dat daar altijd sterke armen zullen zijn die me koesteren en waar ik me veilig kan voelen. En  dat ik in mijn eigen bubbel die energy zo intens mag voelen als maar mogelijk is alsof het even de enige realiteit is.
Het is prima als ik me soms TE kwetsbaar, klein, gevoelig en TE puur voel, zolang ik er als de storm is gaan liggen maar om kan lachen ook.

Toen ik vanmorgen wakker werd keek ik inderdaad met een warme glimlach terug in de bubbel van vannacht. De grootste onrust is tot rust gekomen. Toch ben ik er nog niet mee klaar. Ik besluit dat het hoog tijd is om een andere uitlaatklep ook te gebruiken in dit hele proces. De uitlaatklep van mijn eigen creativiteit. Door alle fysieke klachten is het alweer even geleden dat ik de potloden vast had. Ik zet een grote bubbel op papier want ik heb daar zo’n mooi plaatje gezien… eens kijken of dat in pastel wil stappen vandaag en morgen. Als we dan toch thuis blijven… en niet naar Paradiso gaan, dan creëer ik maar mijn eigen Paradijs. ???? (en kan iemand anders genieten van Nahko met onze kaartjes die ik met een hart vol van liefde gewoon afgegeven heb vandaag.) De middag verloopt in alle rust en een voor een verschijnen de bubbels op het papier, de grootse met de sterke armen om in te mogen kruipen en die me koesteren. Een bubbel de open hand, om in te kunnen ontvangen maar ook los te kunnen laten. Een bubbel met het symbool voor innerlijke kracht, een bubbel met een YinYang, een bubbel met Ohm, een bubbel die als Qi mijn levens energie symboliseert. En als laatste een bubbel voor het symbool van mijn Ziel en IK; E’Anna. De schrijfveer in het Universum die zijn boodschap  met spirituele inkt laat vloeien naar het aardse.
Voor nu alleen nog maar in potlood.

Morgen eerst weer naar Acu-balance om Qi te helpen in de ononderbroken stroom van etherische golven weer mijn vrijheid en balans te kunnen ervaren.
Dan komen de kleuren ook vanzelf 😉
Hmmmm ….. What the Heck- doe eens gek!!!! Ik denk dat ik me aan een mixed Media ga wagen met dit project!!

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *